TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

  • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

  • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

  • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

  • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2017:

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS

  • CIRCUIT A SUÏSSA. 5 DIES. Sortida dia 13 d'agost fins dia 17. Avió anada i tornada. Preu 1050,00 euros. Visita: illes Borromeo, Ttasch, Zermatt, Berna, Hasliberg, Alpentower, Interlaken, Lucerna, Llac dels Quatre Cantons, Zurich, Cascades del Rin, etc. Cliqui aquí per a més informació.

  • FIRA DEL MARISC. RIES BAIXES. 6 DIES-5 NITS. Sortida dia 2 d'octubre. Preu 490,00 euros. Autocar fins a l'aeroport. Avió Barcelona-Vigo-Barcelona. Visitarem Santiago-Cambados-Illa La Toja, O'grove, etc. Cliqui aquí per a més informació

  • LOURDES. 4 DIES. Sortida 5 de setembre. Preu per persona 175,00 euros. Autocar gran turisme, hotel Acropolis pensió completa. Visitarem Lourdes, Pau i Tarbes. Cliqui aquí per a més informació.

  • ELS ENCANTS DE BAVIERA I TIROL. 5 DIES. Avio Barcelona-Munich-Barcelona. Guia acompanyament. Assegurança viatge. Visitarem Munich, Innsbruck i Salzburg. Entrada amb audiogua espanyol castell de Neuschwanstein. Sortida dia 9 setembre preu 790,00 euros. Cliqui aquí per a més informació.

  • ANDORRA. 3 DIES Autocar, guia tot el viatge, arribada a l'hotel per dinar i retorn el darrer dia després de dinar. Estada 3 dies-2 nits hotel Patagonia o similar 4 *. Pensió completa i begudes. Sortida dia 7 de juliol. Suplement individual de 50,00 euros. Preu total 169,00 euros. Cliqui aquí per a més informació.

  • TREN DELS LLACS. Autocar, guia durant l'estada. 2 dies-1 nit. Entrada al tren inclosa. Dinars, sopar i allotjament. Preu per persona 166,00 euros. Sup. Individual 25,00 euros. Sortida dia 23 de setembre 2017. Cliqui aquí per a més informació.

 

 ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 12 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web