TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

 • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

 • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

 • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

 • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2017:

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS.

 • ARBÚCIES. CATIFES DE FLORS. Sortida 27 de maig. Autocar, esmorzar, dinar i visita per Arbúcies. Preu 36,00 euros per persona. Ball després del dinar. Cliqui aquí per a més informació.
 • LLUMS DE LYON I LA BORGONYA. Sortida 6 de desembre. Autocar, pensió completa. Creuer riu Saone, entrada Hospice Beaune, Visita Caves Cgartreuse, assegurança viatge. Preu per persona 685,00 euros. 5 dies 4 nits. Cliqui aquí per a més informació.
 • CARNAVAL CADIZ, SEVILLA I POBLES BLANCS. Sortida 8 de febrer. Anada i tornada AVE BARCELONA-SEVILLA-BARCELONA. Estada hotel a Càdiz pensió completa, excepte un àpat. Autocar.  Assegurança viatge. Preu per persona 689,00 euros. Cliqui aquí per a més informació.
 • NADAL AL RIPOLLÈS. NÚRIA. Sortida 24 de desembre. Dinar, sopar de Nadal i allotjament dia 24. Visitarem Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Núria. Dinar de Nadal dia 25 i Dinar de Sant Esteve dia 26. Allotjament i pensió completa. Autocar. 360,00 euros per persona. Cliqui aquí per a més informació.
 • PIRINEU CATALÀ. BOI TAÜLL-PARC NACIONAL AIGÜES TORTES, LLAC SANT MAURICI, BAGNERES DE LUCHON.Sortida 13 d'abril 2018. Autocar 4 dies 3 nits. Pensió completa. Guia acompanyant. 295,00 euros per persona. Cliqui aquí per a més informació.
 • CIRERERS FLORIT A EXTREMADURA. Sortida dia 19 de març de 2018. Autocar gran turisme. Talavera de la Reina, Ruta Campos de Olivo, Plasència, Càceres, Alcàntara, Mèrida, Còria ... etc. Pensió completa. Hotel 3*. Entrada Amfiteatre Mèrida inclosa. Autocar: 525,00 euros. Cliqui aquí per a més informació.
 • FALLES A VALÈNCIA. Sortida 17 de març. Autocar, estància hotel 4 * Benicassim. Pensió completa. Entrades incloses Coves Vall d'Uxó, etc.Preu 285,00 euros. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

 

ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 12 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web