TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

 • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

 • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

 • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

 • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2017.

 

 

ESTADES

 

 •  MONESTIR DE PEDRA-PIRINEU NAVARRO-FRANCÈS. RUTA DE LES BRUIXES. 6 DIES 5 NITS. PENSIÓ COMPLETA. VISITAREM CALATAYUD, TARAZONA, PAMPLONA, LEYRE, JAVIER, SOS DEL REI CATÒLIC, EUNATE, PUENTE DE LA REINA, ESTELLA, IRATXE, ZUGARRAMURDI, ELIZONDO, OLITE I ALFARO.Cliqui aquí per a més informació.

 

 • CIRCUIT GALICIA-RIES BAIXES 6 DIES-5 NITS. VISITAREM VIGO, SANTIAGO, CAMBADOS, ILLA LA TOJA, O'GROVE. CATARACTES DE CASTRO BAROSO, CALDAS, VALENZA, TUY, BAIONA. AVIÓ DE BARCELONA A VIGO I TORNAR. SORTIDA DIA 5 DE JUNY. PREU 365,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.  EXHAURIDA

 

 •  ROMANIA. TRANSILVANIA I ELS SEUS CASTELLS. 5 NITS HOTELS 4*. BUS PRIVAT FINS AEROPORT. GUIA DES D'AEROPORT. SORTIDA 21 DE JUNY 2017. PREU 790,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

 • CIRCUIT ASTÚRIES 6 DIES. SORTIDA DES DE BARCELONA DIA 26 DE MAIG. AUTOCAR, PENSIÓ COMPLETA, EXCURSIONS. VISITAREM LLACS COVADONGA, OVIEDO, VILLAVICIOSA, CUDILLERO ... PREU 260,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

 • CIRCUIT A SUÏSSA. 5 DIES. SORTIDA DIA 13 D'AGOST FINS DIA 17. AVIÓ ANADA I TORNADA. PREU 1050,00 EUROS. VISITA: ILLES BORROMEO, TASCH, ZERMATT, BERNA, HASLIBERG, ALPENTOWER, INTERLAKEN, LUCERNA, LLAC DELS QUATRE CANTONS, ZURICH, CATARACTES DEL RIN ... ETC. Cliqui aquí per a més informació.

 

 • CAP DE SETMANA. MERAVELLES DE LA NATURA. LES GORGES DE LA FOU I PERELADA. 2 DIES UNA NIT. PREU 115,00 EUROS. TRASLLAT EN AUTOCAR, GUI ACOMPANYANT DES DE LA SORTIDA. DES DE BARCELONA SORTIDA DIA 6 DE MAIG. Cliqui aquí per a més informació.

 

SORTIDES INDIVIDUALS, A PARTIR D'UNA PERSONA

 

 •  SARDINADA. VISITA BREDA. AUTOCAR, ESMORZAR, VISITA GUIADA A BREDA. DINAR I BALL. TORNADA A BARCELONA. SORTIDA DIA 27 D'ABRIL PREU PER PERSONA 34,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

 CREUERS FLUVIALS

 • CREUER FLUVIAL PEL DANUBI. AMADEUS PRINCESS BARCO CATEGORIA 4* SUP. AVIÓ BCN-MUNICH-BCN. VISITAREM MUNICH, REGENSBURG, PASSAU, VIENA, BUDAPEST, BRATISLAVA .... SORTIDA 1 AL 8 JUNY 2017. PENSIÓ COMPLETA. Cliqui aquí per a més informació.

 

 • CREUER FLUVIAL HOLANDA I BÈLGICA. REMBRANDT BARCO CATEGORIA 4* SUP. AVIÓ DIRECTE BCN-AMSTERDAM-BCN. VISITAREM AMSTERDAM, KEUKENHOF, UTRECHT, AMBERS, BRUGES, GANT .... SORTIDA 6 AL 12 D'ABRIL 2017. GUIA ACOMPANYANT TOT EL VIATGE. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

 

FOTOGRAFIES:

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 12 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web