logo cnjcEn el marc de la propera Fira Gran del mes de maig, la FATEC i el CNJC (Consell Nacional de la Joventut de Catalunya) organitzaran conjuntament una taula rodona sobre la sexualitat des de la perspectiva del jovent i de la gent gran.

El 18 d’abril de 2018 el president de la FATEC, Josep Carné, i el membre del gabinet d’estudis, Mario Cugat, es van reunir a la seva seu amb la presidenta del CNJC, Monica Torralba, acompanyada de membres del Secretariat. En la reunió es va treballar en la organització de la jornada, proposant ponents i moderador, així com la convocatòria i el desenvolupament de l’acte.

L’organització d’una taula rodona en el marc de la Fira Gran es va acordar en converses prèvies entre ambdues entitats, deixant-se el tema a proposta de la CNJC, que es va decantar per la sexualitat des de la perspectiva del jovent i de la gent gran.

Des de fa temps, la FATEC i el CNJC mantenen un alt nivell de col·laboració i d’actuacions conjuntes. Ambdues entitats valoren molt positivament l’experiència de les activitats comunes, remarcant el molt positiu present i futur del treball conjunt, que ha de continuar en aquesta línia.

 

trobada cnjc