x-tots-junts-prevenim-premis-2014El dia 27 de novembre a la seu de la FATEC, es van lliurar els premis al III Concurs Tots junts Prevenim, a les seves categories d'artística i literària.

x-premis-tots-junts-prevenimEl dia 29 de novembre a la seu de la FATEC, hem lliurat els premis al I Concurs Tots junts Prevenim, a les seves categories d'artística i
literària. Han atorgat els premis i certificats de participació membres de la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Cos de Bombers de Bacelona, juntament amb membres de Fatec.

x-jubilacio-activaXerrades adreçades a persones jubilades o a punt de jubilar-se que ofereixen orientació i assessorament sobre diferents aspectes de la jubilació, tant aspectes pràctics com de desenvolupament personal. L'objectiu d'aquestes xerrades és donar eines per tenir una jubilació activa.

x-csic-logoA novembre de 2006 s'acordà iniciar entre el C.S.I.C. a Catalunya i Fatec la col·laboració atenent dos aspectes: co-organitzar i celebrar un primer cicle de ponències-coloqui “Envelliment i Ciència” a la seu de la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya, i endegar un treball conjunt per tal d’aconseguir la creació i funcionament del que podria ser Consell Assessor d’Experts de Fatec.

x-logo-curs-catalàLa FATEC organitza xerrades on es treballen els vicis i barbarismes més quotidians que fan servir les persones grans que no han tingut l'oportunitat d'aprendre correctament la nostra llengua. La primera sèrie de xerrades es va realitzar de març a juny de 2014.

x-cuidadorAquest Taller està dirigit a persones cuidadores no professionals, que normalment cuiden d'una persona a casa seva i també a persones que han patit una experiència emocional traumàtica i necessiten d'un espai per compartir els seus problemes

x-ordinadorA Fatec realitzem xerrades d'informàtica, des de la iniciació més bàsica fins a informàtica a nivell d'usuari, Internet (correu electrònic i navegadors) i introducció a les xarxes socials. Estan dirigits a socis jubilats o prejubilats i pensat per activar les comunicacions entre aquest col·lectiu.