x JuntsA la seu de FATEC, ens ha visitat el candidat a l’ajuntament de Barcelona Sr. Xavier Trias que ha vingut acompanyat pels regidors Neus Munté i Joan Rodríguez, on membres de la Junta Directiva els hi hem traslladat les demandes...

 

 

x alimentacioEl 19 gener 2023 a la seu del Casal Gent Gran de Llavaneres, el Dr. Simon Schwartz de FATEC va fer una xerrada sobre “Paradoxes Alimentàries”, que està emmarcada dins del cicle de conferencies que organitza aquest Casal.

 

 

 

logo fatec genericEl 18/01/2023 s’ha celebrat la primera trobada de Casals de l’any, de forma telemàtica en el que hi ha participat una cinquantena de centres de tot el territori.

 

 

x diadretshumansAGEDes de fa setanta-quatre anys, el 10 de desembre l'Assemblea General de les Nacions Unides va adoptar la Declaració Universal dels Drets Humans, proclamant que els drets humans són inalienables i que tothom hi té dret com a ésser humà.

 

 

 

x LiceuEl Liceu al territori és un projecte per apropar l’òpera a totes i tots els associats i casals de FATEC de tot Catalunya.

 

x diaGentGran22Com sabeu el dia 1 d’octubre, es el Dia Internacional de les Persones Grans, que va ser declarat per l’Assemblea General de l’ONU l’any 1990.

 

 

 

x diaAVISCom cada any el dia 26 de juliol festivitat de Santa Anna i Sant Joaquim es celebra el dia dels Avis i Àvies.

 

 

 

x CCBLLEl 21 juliol 2022, La consellera comarcal de Gent Gran Vicky Castellanos acompanyada de representants del Consell Consultiu de la Gent Gran Baix Llobregat s'ha trobat avui amb Josep Carné, president de la Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya, Ramon Tubella vicepresident i Joaquim Julve representant territorial, per cercar futures vies de col·laboració mútua i trobar sinergies de treball que ens permetin millorar la qualitat de vida de les persones grans.

 

 

 

x logo ceomaEl 30 juny 2022 a Madrid, CEOMA va presentar un manifest per impulsar l’envelliment saludable arreu de l’Estat, que va aplegar l’adhesió de 30 entitats entre les que es troba la FATEC.

 

 

logo mailchimp lagranpantallaFestival de Cinema LA GRAN PANTALLA

Tornem a les sales de cinema! Del 28 de juny al 3 de juliol

 

 

15juny 1L’ONU va declarar el 15 de juny com El Dia Mundial de Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament a la Vellesa amb l'objectiu de conscienciar i denunciar el maltractament, abús i patiments a què són sotmesos moltes persones grans a tot el món.

 

 

fatec120 dol

El passat 18 maig 2022, ens ha deixat el company Mario Cugat Leseurs, qui durant 12 anys en va ser el nostre president.