x-portada-plus-vidax-portada-wedox portada xerradesx-portada-estalvisx-portada-intergeneracionalx-portada-internacionalx-portada-maltractamentsx-portada-prevencio-riscosx-portada-residenciesx-portada-salut x-portada-turisfatec x portada organitzacionsx portada llei dependència x portada lecturafacil

-->

fatec120 dolFRANCESC FERNANDEZ SIMÓ

Tots guardem un record molt intens, agraït i amical del nostre company Francesc.

Nascut el 21 d'agost de 1928 a Barcelona i morí el passat 19 de desembre de 2021.

 

 

 

x voluntariat

El 5 de desembre es celebra a tot el món el dia Internacional del Voluntariat que s’està celebrant des de l’any 1985, decretat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, on les Entitats ens volem unir per la promoció i difusió d’aquest dia.

 

 

 

 

portadaConteRoser

Tothom coneix alguna història de coronavirus per haver afectar a una persona propera, des de FATEC i com a resultat de una trobada efectuada al Casal de l’Avi de la Jonquera vam parlar amb la Rosa Esteba, que ens va explicar la seva vivència de haver tingut la pandèmia.

 

 

 

x LaPalma

Aquests dies tots estem molt atents al que està succeint en l’Illa de La Palma, i creiem que està ocasionant un mal irreparable als Conciutadans d’aquella zona, i és per això que des de FATEC, en nom dels nostres Casals i dels seus socis hem emès el comunicat adjunt solidaritzar-nos en el seu dolor

 

 

 

 x logo INSSL’INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURETAT SOCIAL DE BARCELONA ha preparat amb molt detall, facilitat d’interpretació i simplicitat, una PRESENTACIO de com poder tenir accés fàcil i ràpid a les oficines del Institut per realitzar les gestions que el ciutadà necessita.

 

 

x logo la gran pantalla negro WEBDe l'1 a el 4 de juliol es celebra la 3a Edició de Festival Internacional de les Persones Grans de Barcelona.
FATEC col·labora amb els organitzadors d'aquest esdeveniment i això ens permet tenir accés a entrades gratuïtes per algunes sessions al cinema Girona (carrer Girona 175, Barcelona), també es pot accedir a totes les pel·lícules per la plataforma de pagament Filmin, fins el 10 de Juliol

fatec120 dol

El dia 6 de juny de 2021 ens ha deixat el nostre bon amic i company Josep Mª Abella, que portava actuant com a voluntari de FATEC des de l’any 2001, en el que el nostre president Ferran Ariño el va demanar d’assumir el contacte amb els Casals de gent gran federats a FATEC, proposar a altres d’afiliar-se i mantenir un contacte i una tramesa d’informació regular amb tot ells.

 

 

 

diadona logo

"Dones líders: Per un futur igualitari en el món de la Covid-19". És el lema declarat per la ONU en aquest 2021 en el dia Internacional de la dona, que pretén donar a conèixer els enormes esforços que realitzen dones a tot el món per forjar un futur més igualitari i recuperar-se de la pandèmia de la Covid-19,...

 

 

 

 

 

logo EleccionsParlament

Davant les eleccions al Parlament de Catalunya a celebrar el 14 febrer 2021 des de FATEC hem mantingut unes trobades amb tots els partit politics que es presenten en aquest comicis electorals, a fi de presentar-los les demandes que en nom de les persones grans el hi hem proposat perquè les incloguin en el seu programa electoral.

 

 

fatec120 dol

Estant el dia 30 de desembre de 2020 ha mort la nostra companya de voluntariat a Fatec, la Sra. MONTSERRAT SARRI i VILAGELIU, que durant el període de 2004 a 2012 va ser Vicepresidenta de la Federació. Acabada aquesta responsabilitat va continuar estant activa a Fatec, dintre de les seves possibilitats, fins al final.

 

 

AGarcia

El dijous 5 de novembre de 2020, el nostre mai prou apreciat company ANGEL SÁNCHEZ i ALVAREZ, ha mort a l’Hospital de Sant Pau desprès d’uns dies d’internament per estar afectat per el virus.

 

 

 

x DiaGentGran 2020

Com cada any el dia 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans que des de fa 30 anys l’Organització de les Nacions Unides va designar aquest dia per rendir homenatge i donar visibilitat a les persones grans.