Fatec

 

Pàgina web provisional.

Mentrestant, pot seguir-nos al nostre FACEBOOK o al nostre TWITTER.

 

 

La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), és una Entitat creada l'any 1983 formada per voluntaris amb l'objectiu de promoure activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans dins de la nostra societat. Com a Entitat sense ànim de lucre és reconeguda d'Utilitat Pública i al juliol de 1999 és honorada amb la creu de Sant Jordi.

Volem ser l'espai comú de l'associacionisme de la gent gran i la plataforma perquè la nostra veu pugui arribar davant el poders públics, polítics i socials, a nivell local, comarcal, estatal, nacional i internacional.
Des de la seva creació i actualment amb prop de 600 Entitats federades i adherides, la FATEC té una trajectòria i una presència social que l'ha fet esdevenir l'organització més representativa de la gent gran de Catalunya.

El canvi demogràfic que estem vivint no ens pot condicionar a ser uns simples actors del que passa al nostre entorn sinó que ens ha de servir d'estímul a donar visibilitat de la realitat que ens envolta.
La FATEC, i jo com a president al capdavant, ens posem a la seva disposició per impulsar l'envelliment actiu i saludable per potenciar el benestar físic, mental i social, alhora del manteniment i la prolongació de l'autonomia personal i combatre la discriminació per edat.

Volem aprofitar aquesta eina social per poder donar a conèixer tot el que fem, el que pensem i el que passa al nostre entorn. Perquè vostès són la prioritat, volem obrir un espai de debat i reflexió on tothom hi té lloc, perquè les propostes i iniciatives que tots hi aportem serveixin per encaminar a millorar els serveis públics universals per reclamar i potenciar la seva eficàcia.

 

Contacte:

  • Telèfon: 93.215.02.33
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Adreça: c/ Casanova, 36, baixos dreta. (prop Gran Via de les C.C.) Barcelona 08011.
  • Horari: laborables de 9 a 15 hores

 

 Actes recents:

 

Dia Internacional de la Gent Gran 2016 a Platja d'Aro

x dia gent gran platja daro

El passat dia 7 d'octubre 2016 vam celebrar el dia internacional de la Gent Gran organitzat per l'Agrupació Territorial del Gironès amb l'assistència de representants de les Llars i Casals de totes les comarques de la província.

 

Constitució Consell de la Gent Gran de Catalunya

A l'auditori del Palau de la Generalitat, el 3 d'octubre 2016, es va celebrar l'acte de constitució del nou "Consell de la Gent Gran de Catalunya" (CGGCat).

 

Pregó a Bell-lloc d’Urgell

Representant a la FATEC, el nostre president Sr. Josep Carné Teixidó, el passat 28 de setembre 2016, va pronunciar el pregó de Festa Major al seu poble natal Bell-lloc d'Urgell

Celebració diada de la gent gran a Montserrat 2016

Elpassat dimecres 5 d'octubre, la FATEC va celebrar el dia de la Gent Gran amb una sortida a una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, com és Montserrat.

 

XXV aniversari del Consell Assessor de Gent Gran de Barcelona

El dia 1 d'octubre de 2016 al Saló de Cent de Barcelona i sota la presidència de la Excma. Sra. Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona es va commemorar el XXV Aniversari de la constitució del CAGGB.

 

Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

El passat 27 de setembre l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva va celebrar el seu 10è aniversari en el marc de la Jornada Anual 2016 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Comencen els cursos 2016-2017 a Fatec

El 3 d'octubre de 2016 va començar el primer trimestre de cursos que, com cada any, realitza Fatec per a persones jubilades. Anglès, francès, història, informàtica, tauletes i smartphones són alguns dels cursos disponibles.

 

Sobre el Dia Internacional de les Persones d'Edat

El dia 1 d'octubre es celebra el dia Internacional de les persones grans i des de les Nacions Unides per a la Gent Gran (UNIDOP) han declarat com a tema del 2016: "Prengui un suport Contra la discriminació per edat".

 

Reunió amb la Directora General de Joventut

El dia 20 de setembre de 2016, els Srs. de Fatec, Josep Carné, president, Ramon Tubella vicepresident i Mario Cugat del gabinet d'estudis, varen visitar a la Sra. Marta Vilalta, Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.