El dia 18 de juliol, Fatec va participar a la presentació del programa Esport Blau Escolar realitzada al Museu de Colet de Barcelona, on el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Vela van presentar el programa Esport Blau Escolar i van fer balanç de la prova pilot celebrada a 7 Centres Educatius del litoral català.

El programa Esport Blau Escolar neix amb la premissa d’aproximar i de promoure la Vela als alumnes de 5è de primària dels Centres Educatius del litoral català, amb tota la transversalitat interdisciplinària i educativa que això comporta, fomentant tots els valors implícits en aquesta pràctica esportiva.

El programa ha estat presentat pel Secretari General del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i ha destacat la importància d’aproximar i promoure l’esport de la vela als alumnes dels Centres Educatius de la costa catalana.

El president de la Federació, Xavier Torres, ha iniciat el seu parlament destacant la implicació de totes les parts participants “des del Consell Català de l’Esport, el departament d’Ensenyament, els municipis, els Clubs, l’alumnat i, sobretot, tot el professorat vinculat a aquest programa”.

Inés Vizcarro, Directora de l’Escola Catalana de Vela de la Federació, ha destacat la gran acollida que ha tingut als municipis, al professorat i, per descomptat, en l’alumnat i s’ha visualitzat un vídeo resum de la prova on quedava palès el bon ambient.

El programa Esport Blau Escolar continuarà en el proper curs escolar 2018/2019 amb un total de 10 municipis.

 

esport blau escolar 01

 

Més informació: