La FATEC com a Entitat de referència de la gent gran de Catalunya expressa públicament la seva decepció i indignació per la dissolució de la Comissió del Pacte de Toledo, sense acord per als propers 5 anys.

Constatem que els partits polítics de l'oposició, juntament amb els socis circumstancials del govern, han entès que signar l'acord en aquests moments podia beneficiar electoralment al partit que ara governa. Política de vols baixos i sense considerar l'impacte moral en els pensionistes i les seves conseqüències.

La gent gran estem sotmesos a un bombardeig continu de males notícies que ens afecten directament com: que el sistema de pensions és inviable; que si els nostres fills i néts tindran unes pensions més baixes que les actuals; que el Fons de Reserva està esgotat, etc, i, ara per si fos poc, aquest desacord.

Per això, apel·lem al compromís de que en la propera legislatura es reobri el diàleg i es signi el nou Pacte de Toledo, que aporti uns mínims de tranquil·litat que tant necessitem la gent gran per poder viure i envellir amb dignitat.

Febrer 2019