marta-vilaltaEl dia 20 de setembre de 2016, els Srs. de Fatec, Josep Carné, president, Ramon Tubella vicepresident i Mario Cugat del gabinet d'estudis, varen visitar a la Sra. Marta Vilalta, Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Es tractava d'una presentació de la Federació i d'explicar les activitats que realitzem en concert amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell de Joves de Barcelona.

Varen aportar varis documents de consens entre les tres entitats sobre l'acord de treballar temes conjuntament, sobre les pensions de futur, sobre un programa d'actuacions conjuntes i el resum de la roda de premsa per presentar aquest acord de col·laboració.

També es va presentar el projecte de mentories d'intermediació i inserció laboral per els joves en demanda de treball, per ajudar-los a preparar currículums, a decidir els àmbits laborals segons la seva formació, a fer un acompanyament durant el procés de presentació del C.V. a les empreses, les entrevistes de treball i el principi de la contractació.

Se li va informar del problemes de finançament de les entitats diverses de 2n. nivell, en base a les convocatòries de subvencions 2016 que no els permet accedir a dit finançament al no ajustar-se el decret a les seves particularitats.

Finalment es va acordar continuar els contactes i el compromís de la Directora d'ajudar i participar en tot el necessari i convenient.