El president de FATEC Josep Carné el passat 18 de juny 2016 va participar en l'acte de col·locació de la primera pedra per l'ampliació de la Fundació Aymar i Puig d'Alella.

L'acte va estar presidit pel l'Ilm. Alcalde d'Alella Sr. Andreu Francisco, acompanyat pel Secretari d'Afers Socials i Família de la Generalitat Sr. Francesc Iglesias, el director general de la Secretaria d'Inclusió Social i Promoció de l'Autonomia Personal Sr. Joan Ramon Ruiz, conjuntament amb autoritats de la comarca i entitats del món residencial.

Durant la presentació la directora del Centre Sra. Silvia Vázquez va explicar que aquesta ampliació permetrà atendre de forma directa a 45 residents addicionals als més de 120 que actualment pot atendre, a més del serveis que presten com atenció domiciliaria.

La Fundació Aymar i Puig, amb una llarga i dilatada experiència de 69 anys donant serveis a les persones amb necessitats d'atenció de llarga durada, han aconseguit que el Centre sigui un espai de vida on els resident i la seves famílies es trobin com a casa seva.

 

aymar-i-puig-01

 

aymar-i-puig-02

 

aymar-i-puig-03