El 29 d'abril de 2015 celebràrem l'Assemblea General Ordinària de FATEC al Centre de Fires i Congressos - Auditori, de Sabadell, amb l'assistència de més de 250 participants procedents de diferents comarques catalanes, que són: compromissaris amb dret a vot, delegats membres de casals, associacions de gent gran federades, socis individuals i altres membres de casals de Catalunya.

Presidiren l'acte inaugural: El Sr. Josep Oliva Santiveri, per la Diputació de Barcelona (Benestar Social), el Sr. Josep Ayuso, Tinent d'alcalde, en representació de l'alcalde de Sabadell, Mario Cugat president de FATEC i Josep Carné Vicepresident 1r.

 

xxxii-assemblea-01

Taula inaugural de l'assemblea. Cliqui la imatge per veure l'àlbum fotogràfic de l'acte

 

Mario Cugat donà la benvinguda als compromissaris i acompanyants per acudir des de les seves ciutats i pobles, un cordial agraïment al Tinent d'alcalde i al Diputat per la seva presència i la generosa cessió d'aquestes instal·lacions, i va fer una reflexió sobre el camí recorregut, conscients dels reptes del futur però amb el compromís d'aportar el que puguem per ajudar a sortir-nos-en.

El Sr. Josep Oliva va oferir una cordial salutació a tots els presents felicitant-nos per la feina feta participant en xarxes d'àmbit europeu, promocionant l'envelliment actiu i exercint una ciutadania activa, activitats en les que col·labora la Diputació, afirmant que la Fatec té reconeguda la importància guanyada.

El Sr. Josep Ayuso saludà als assistents en nom de l'Alcalde, comentant que una representació de 252 delegats de tot el país assistint, sense esperar res a canvi, és totalment magnífic. "Sou persones extraordinàries, en aquests moments de crisi sou una pilar de la societat", afirmà.

Inaugurada l'Assemblea, es constituí la mesa de Presidència per fer el seguiment de l'ordre del dia:

  • Aprovació de l'Acta de l'Assemblea de 2014: per unanimitat.
  • Junta Directiva; nomenament de Tresorer: per unanimitat.
  • Admissió de nous membres: per unanimitat.
  • Lectura de la memòria d'activitats 2014.
  • Aprovació de l'estat de comptes de 2014: per unanimitat.
  • Aprovació del pressupost de 2015: per unanimitat.

Seguidament el president va fer una àmplia reflexió del camí recorregut des de l'any 2004 en que va ser elegit president, que finalitzà amb les següents paraules, com a darrer missatge com a president de la Fatec:
"Posem-nos al costat dels que volen i volem un país convivencial, pau i seguretat, paciència i respecte, units en una comunitat diversa que, conjuntament, crea i gestiona un futur millor per a tots. Un nou i millor país per a una gran societat, moderna, pròspera i acollidora".

A continuació el vicepresident Sr. Josep Carné adreçà unes paraules, com a cloenda de l'assemblea 2015

Posteriorment es va fer un dinar de germanor en una nau annexa a l'Auditori.

 

Enllaços: