SAR QUAVITAE, empresa de serveis sanitaris i social, amb residències, centres de dia, servei d'atenció domiciliaria i altres prestacions, organitzà el dia 28 de maig de 2015, a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB una jornada sobre alimentació i nutrició de les persones grans, amb el títol: TEXTURES, COLORS I SABORS AMB SALUT, en el que amb una conferència magistral i altres intervencions per part de significats professionals, tallers pràctics per elaborar àpats, postres o cocktails, realitzats per cuiners, i barmans, per explicar com aconseguir fàcilment, uns sabors, unes textures i unes presentacions en colors agradables per tal de fer atractiu el fet d'alimentar-se sense superar els, preus de compra habituals.

Varen fer la inauguració de la jornada la Dra. Ma. Carmen Vidal Carou, Catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la UB, el Sr. Mario Cugat i Leseurs, president de Fatec i el Sr. Javier Jiménez Director de la Fundació SARquavitae.

L'assistència fou molt nombrosa, omplin a vesar l'Aula Magna per persones d'edat dels casals de Catalunya Caixa i professionals del sector.

El Sr. Mario Cugat, president de Fatec, hi va presentar una ponència el text de la qual pot descarregar-se clicant aquí

 

sarquavitae-01

 

 

sarquavitae-02