El dia 20 d'abril de 2015 varen visitar la seu de Fatec la Cònsol Major del Comú de Sant Julià de Lòria del Principat d'Andorra, Sra. Montserrat Gil, acompanyada dels Srs. Enric Ordóñez i Toni Vilà, que varen ser atesos per els Srs. Cugat, Carné i Tubella.

L'objecte de la visita era presentar el Parc NATURLANDIA d'aquesta localitat format per dos nivells, un a cota 1200 amb un parc d'esbarjo, un alberg i restauració i un altre nivell a la cota 2000 amb presència de diversitat d'animals, senders varis i altres ofertes a on els assistents poden gaudir de temps de descans, contemplació de la natura, exercici físic i relaxació general amb accés adaptat en tota la seva extensió.

La seva proposta es arribar a un acord amb Fatec per afavorir la visita al parc de persones grans dels Casals federats o adherits, a títol individual o en grups organitzats, d'estada d'un o diversos dies per tal de gaudir d'un temps de descans.

Es va acordar trametre entre ambdós entitats la informació completa i d'una proposta de conveni a decidir i signar.

Una conversa molt interessant sobre les relacions entre Fatec i l'associacionisme de gent gran d'Andorra, a partir de fets de relació ja mantinguts en anteriors moments en els que es varen fer visites de membres de Fatec i preparatius d'un organisme interregions pirinenques denominat C.T.P. (Comunitat de Treball dels Pirineus) on els membres eren les 3 regions franceses (Aquitània, Midi Pyrénées, i Llenguadoc-Rosselló), 4 comunitats autònomes espanyoles (Aragó, Catalunya, Euskadi i Navarra) i el principat d'Andorra, que no es va concretar i que es poden completar i intensificar.

 

naturlandia-01

D'esquerra a dreta: Sr. Mario Cugat (Fatec), Sr. Josep Carné (Fatec), Sr. Ramon Tubella (Fatec), Sra. Montserrat Gil (Cònsol St. Julià de Lòria),  Sr. Toni Vilà (Naturlandia) i Sr. Enric Ordóñez (Naturlàndia)

 

 

naturlandia-02