El 14 novembre de 2016, en l’auditori de CaixaForum de Barcelona, es va celebrar les jornades PAAS (Pla Integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable), amb el títol “10 anys caminant amb bon PAAS”, en el que és va poder fer un repàs en tot al que s’ha treballat durant aquest darrers temps en dos àrees importants com son: el col·lectius dels infants i joves per una banda i pels adults i gent gran per un altra.

Es va fer especial èmfasi en la importància de com s’ha d’alimentar als infants des de el mateix moment de néixer i del important de que és fer els àpats en família, i també és va realitzar una presentació del programa formatiu per a centres d’acolliment per a gent gran, i com és pot elaborar menús de textures modificades per les persones amb necessitats, també és va presentar com aplicar les TIC’s per la promoció de l’activitat física per a les persones més grans.

Durant la sessió és va fer una pausa activa invitant als assistents a fer exercici físic com a demostració de que mai hem d’estar més de dues hores seguides asseguts en una cadira.

L’acte va ser inaugurat pel Secretari de Salut Pública Sr. Joan Guix, i el va clausura el Hble. Sr. Antoni Comin, Conseller de Salut que va fer entrega dels premis PAAS 2016.

Per part de FATEC hi van estar presents el President Josep Carné acompanyat per la Dra. Francesca Rivera Fillat.

 

paas 01

 

paas 02

 

paas 03