El pasat 21 de desembre de 2016 vam mantenir una reunió a la seu de FATEC el Dr. Jordi Estapé i la Dra. Tania Estapé de la Fundació per l’educació Pública i la Formació en Càncer (FEFOC) amb el president Sr. Josep Carné i la Sra. Montserrat Arrufí de FATEC.

L’objectiu de la reunió va ser el d’establir llaços de col·laboració a fi de poder realitzar sessions amb persones grans per donar un missatge positiu sobre el càncer de pròstata/mama i de la importància de tenir la major informació possible, així com de conscienciar que es necessària la prevenció i que el càncer a partir dels 65 anys s’incrementa en les persones grans en un elevat percentatge.

Aquestes sessions estan contemplades en dos parts una informativa sobre el càncer de pròstata i mama i l’altra sobre la vessant psicològica que comporta aqueta malaltia. Conjuntament s’acorda de buscar el lloc més adient per poder realitzar aquesta sessió a fi de fer una crida al més amplia possible tant als casals de Barcelona com d’arreu del territori per poder fer arribar aquesta informació a les persones més vulnerables com som el col·lectiu de persones grans.

 

reunio fefoc 01

D'esquerra a dreta: Sra. Montserrat Arrufí (Fatec), Sr. Josep Carné (Fatec), Dr. Jordi Estapé (FEFOC) i Sra. Tània Estapé (FEFOC)