El passat 2 de maig 2017 ens va visitar a la nostra Seu el diputat pel PDCAT Sr. Carles Campuzano, com a membre del Pacte de Toledo, on li vam exposar que la FATEC, es volia posicionar en la necessitat de la defensa d’una millora en el sistema públic de pensions i que estàvem preparant un document per presentar-lo als seus compromissaris en la propera Assemblea General per sotmetre-la a aprovació per instar al govern de l’Estat que de forma permanent garanteixi la suficiència de les pensions, per sotmetre’l a la seva consideració.

Aquest document presenta una sèrie de reivindicacions sobre la necessitat d’incrementar el percentatge de la base reguladora de les pensions de viduïtat, sobre les no contributives, actualització del SOVI, com també que la necessitat d’actualitzar les pensions d’acord amb el IPC i en especial les pensions mínimes.

Per part del Sr. Campuzano va veure be aquesta iniciativa i ens va animar a treballar-la per presentar-la a tots els partits que formen part del Pacte de Toledo

 

visita carles campuzano 01

 

visita carles campuzano 02