En el marc de les Drassanes de Barcelona s’ha celebrat el Saló FiraGran des del 31 de maig al 3 de juny amb l’objectiu de donar a conèixer les entitats i serveis que estan treballant per a les persones d’edat per tal de buscar solucions i respostes a les seves necessitats.

La FATEC com cada any hi ha participat per poder explicar que és la nostra Federació informant dels serveis que prestem, les activitats en les que estem treballant com també la recerca de nous voluntaris que ens ajudin a potenciar-les i millorar-les.

Aquest any hem compartit estand amb el Consell General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, on s’han realitzat tallers de exercici físic per a gent gran i xerrades intergeneracionals entre esportistes d’elit ja retirats com Manolo Orantes en tenis, José Manuel Abascal i Josep Marin, atletes i noves promeses en cada una de les seves especialitats.

En aquesta edició la Fatec ha realitzat dues xerrades en l’espai Àgora per a Gent Gran, una sobre el tema de “Mou-te amb gran seguretat” realitzada pel Sr. Josep Cayuelas de Fatec i un altra sota el títol “La visió dels usuaris, quan la persona gran valora les residències”, per donar a conèixer el programa de residències de Fatec que van realitzar la Sra. Mercè Mas i el Sr. Carles Pertegaz.

La Sra. Mercè Mas també va participar en la jornada sobre “La prevenció com a inversió d’un envelliment actiu i exitós” amb la ponència: L’edatisme: quan l’edat avançada es converteix en un factor de vulnerabilitat.

Durant els dies que ha durat la fira hem atès a més de 600 persones que han mostrat interès en conèixer-nos.

 

Galeria fotogràfica:

 

Firagran 2017