El 19 d’octubre s’ha realitzat la jornada “Voluntariat Sènior – Envelliment Productiu” organitzada pel Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran en el Centre Social de Cubelles, amb el suport de l’ajuntament.

La FATEC ha participat en l’acte inaugural amb la conferència que va donar el nostre president Sr. Josep Carné amb el tema “El tercer sector actiu gràcies al voluntariat”, centrat en la participació de la gent gran en tasques de voluntariat, on es va poder fer un repàs de la situació la situació actual, la visó històrica, les possibilitats de participació i la crida pel reconeixement de les moltes aportacions que podem fer i com podem donar-li valor al envelliment actiu per transformar-lo en un envelliment, a més, socialment productiu.

També van participar-hi les entitats Creu Roja, Càritas Diocesana, i la Fundació Ave Maria que van poder explicar casos concrets de participació de persones grans dins dels molts projectes que estan portant a terme.

Va concloure l’acte l’alcaldessa de Cubelles la Il·lma Sra. Rosa M. Fonoll i Ventura, per agrair als ponents i al públic assistent la participació al acte.

 

cubelles 02

 

 

cubelles 03

 

 

cubelles 04

 

 

cubelles 01