El dijous 1 de març, organitzat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) School of Management, es va posar en marxa el Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable (“Active & Healty Ageing Project Management"), que té com a objectiu donar a conèixer les millor eines per poder treballar a favor del benestar de les persones grans.

En el acte inaugural el president de FATEC Sr. Josep Carné va tenir l’oportunitat de poder-se dirigir als alumnes, provinent de diferents rames com son la sociologia, psicologia, empreses de serveis assistencials, tècnics, etc. i poder exposar la seva visió de l’envelliment, i quines son les necessitats i preocupacions de les persones grans per poder viure i envellir amb dignitat.

 

INAUGURACIÓ

Benvinguda de Carme Martinell, directora general de la UPF Barcelona School of Management.

"La meva visió de l'envelliment": Josep Carné, President de la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya).

 

LLIÇÓ INAUGURAL

"Envelliment actiu, prevenció primària i secundària de l’Alzheimer". Dr. Jordi Camí, catedràtic de Farmacologia de la UPF, director general de la Fundació Pasqual Maragall i del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

 

Envelliment cerebral, cognició i memòria. Plasticitat neuronal. Reserva cognitiva.

Nina Gramunt, Neuropsicòloga, doctora en Psicologia i investigadora a la Fundació Pasqual Maragall.

 

Taula rodona amb els alumnes

Presentació dels/les alumnes i del programa de postgrau per part de Paulina Ballbè, directora del Postgrau.

 

postgrau upf 01

 

 

postgrau upf 02

 

 

postgrau upf 03