A Madrid el 15 de març el Sr. Enrique Peidro en nom de FATEC ha participat en una jornada de treball conjuntament amb 12 organitzacions més, representant a 6.500 associacions i a 4.700.000 de pensionistes, per a elaborar un manifest on s’ha posat en evidència els sistema públic de pensions i la necessitat de la seva revaloració per garantir unes pensions dignes i segures d’ara i de futur.

Aquest manifest s’ha fet arribar als portaveus de tots els grups parlamentaris (Partit Popular, Socialista, Unidos Podemos, Ciudadanos, Esquerra Republicana, Partit Nacionalista Basc, i al grup Mix) a fi de que proposin i donin suport les disposicions legals a favor d’unes pensions publiques dignes.

Així mateix s’ha fet una crida per donar suport i secundar totes les manifestacions que s’estan convocant en defensa del sistema públic de pensions.

En el document adjunt podeu veure el manifest que ha estat presentat en el Registre del Congrés dels Diputats, amb la carta dirigida al portaveu del grup Popular. Amb el mateix text s’ha enviat a tots els grup de la Cambra.

 

Més informació

 

Fotografies de l'acte

 

manifest pensions madrid 01

 

 

manifest pensions madrid 02