Organitzat per la Fundació per l’Atenció a Persones Dependents, el passat dimarts dia 3 d’abril, l’Equip de Residències de FATEC, va presentar en el Auditori de la residència Teresa Duran de Cornellà de Llobregat, dins del seu programa –Cornellà Cuida- la primera jornada del seu nou projecte “Pregunta'ns....”. Juntament amb el programa que ve desenvolupant des de l’any 2011, “ La Residència a la que m’agradaria anar a viure”.

En aquesta jornada es va exposar quin és l'abast d’aquest programa, com es desenvolupen les visites a les residències, en que consisteix la nostra tasca, i quins son els nostres objectius.

Un dels resultats del projecte és l'anomenat “sumari d’aspectes positius observats”, que esta a la web de FATEC. Aquest s’actualitza regularment a l'anar observant nous aspectes positius al visitar noves residencies. Aquests aspectes positius els hem observat a residències de Catalunya.

Des de FATEC volem fer-ne divulgació per que creiem que si es donen en unes residències es poden donar en altres i per que pot ser útil per persones grans que busquen una residència, pels que ja hi viuen, pels seus familiars i pels professionals de cura a les persones grans.

Desprès de l’exposició, amb suport audiovisual, es va establir un col·loqui molt animat i enriquidor entre els assistents, fent bo el títol del nostre nou projecte “Pregunta'ns.....”, i obrint la possibilitat de continuar i ampliar aquesta exposició en properes jornades.

 

 residencies cornella 01

 

 

residencies cornella 02

 

 

residencies cornella 03