Del 23 al 26 de maig 2018, s’ha realitzat la 20ena edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya a les Drassanes Reials de Barcelona.

La FATEC hi ha participat amb un estand conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, que a més d’atendre a totes les persones que ens van venir a visitar, és van realitzar uns tallers d’exercici físic dirigits per un monitor professional amb la participació dels visitants al Saló.

També és van realitzar unes xerrades relacionades amb l’esport i la salut física que van portar a terme esportistes ja retirats com van ser el porter del Barça Pere Valentí Mora, també jugador Juan Carlos Rojo i el de basquet del Joventut de Badalona Luis Miguel Santillana, van intervenir els directors de l’escola de ball “Frac Manresa” Sra. Joana Subirana i Albert Mota que a part dels consells i recomanacions que ens van transmetre i dels beneficis de fer exercici ballant, van realitzar una exhibició de ball, totes aquestes xerrades van estar moderades pel periodista Pere Escobar, i van tenir una bona acollida pels assistents.

Durant els quatre dies que va dura la Fira van passar pel nostre estand més de 600 persones amb les que vam poder comentar i debatre temes relacionats tant amb les activitats que desenvolupem des de la nostra Federació com la situació i les preocupacions que ens pertoca viure actualment la Gent Gran davant la societat.

 

Cliqui la imatge per veure més fotografies:

Firagran 2018