edadyvida taules 03

 

 

El 6 de juny 2018, a la seu del Palau Macaya de Barcelona, s’ha desenvolupat una jornada de treball dins de les taules de diàleg que organitza la fundació Edad&Vida, per parlar sobre la “Promoció del bon tracte a les persones grans”.

Aquesta jornada hi ha participat representant la FATEC, el Sr. Enrique Peidro, en un debat per parlar de la prevenció de maltractaments a persones grans, conjuntament amb el Sr. David Agustí representant a la Generalitat de Catalunya i la Sra. Pilar Martinez representant a la Diputació de Barcelona, s’ha pogut debatre sobre les necessitats de les persones grans que ha defensat el Sr. Peidró i les ofertes de solucions que han presentat els representants de les administracions presents, també s’ha posat en valor la tasca que està fent la Fatec des de la nostra pagina web per donar visibilitat als maltractes ocults que hi ha a la societat.

S’ha produït un altre debat sota el títol de “el bon tracte a les persones grans en l’assistència i provisió de cures” on s’ha fet una molt bona valoració sobre el programa de residencies que s’està portant a terme des de FATEC.

S’ha acabat l’acte amb una altra taula rodona per parlar del “bon tracte i protecció jurídica”, on s’ha destacat d’importància de deixar les coses arreglades en al part final de la vida sobre tot al referit al document de voluntats anticipades o testament vital, i la donació de poders en previsió d’incapacitat.

Ha estat una jornada que ha dirigit i moderat la periodista Sra. Clara Sánchez-Castro que ha donat peu a un bon debat entre tots els assistents al acte.

 

 

edadyvida taules 02

 

 

edadyvida taules 01

Sr. Enrique Peidro. expert de Fatec en maltractaments