Organitzat pel Consell Català del Moviment Europeu, FATEC i el Grup d’Opinió GENT GRAN el 7 de juny 2018, es va realitzar una taula de debat per parlar sobre l’envelliment socialment productiu a la seu del Palau Macaya de Barcelona.

Va presentar l’acte el Sr. Joauim Millan, Secretari General del CCME, i van participar en la taula de debat la Sra. Assumpció Ros, gerent de la Fundació Sta. Susanna i representant de FEATE; el Sr. Lluís Inglada, director de Territori i Sector Públic del Institut Cerdà; la Sra. Neus Pociello, directora de la Fundació AROA i el Sr. Jaume Jané, membre del grup d’Opinió Gent Gran i directiu de FATEC. La periodista Anna Gumbau va ser l’encarregada de presentar i moderar el debat.

Des dels diferents punts de vista de cadascun dels participants es va poder constatar que davant el canvi demogràfic que estem vivim és necessari prendre consciència que es necessari que des de les diferents administracions s’efectuïn canvis en les normatives i en les polítiques actives que siguin capaces que, finalment, puguem viure i envellir amb dignitat.

Es va aprofitar l’acte per presentar des de GOGG (Grup d’Opinió Gent Gran) conjuntament amb FATEC, un document amb unes demandes a les nostres cambres legislatives per tal que promoguin les adients iniciatives parlamentàries per disposar de normatives legals que permetin instar als governs a promoure polítiques per donar compliment a les nostres peticions

Va ser un acte amb una molt bona assistència de públic, que va permetre establir un bon debat amb tots els assistents.

 

debat envelliment productiu 01

 

 

debat envelliment productiu 02