L'11 de juny 2018 es va mantenir una reunió amb la Sindica de Greuges la Sra. Ma. Assumpció Vilà acompanyada pel seu adjunt Sr. Merino Villa, amb en Josep Carné i Jaume Jané de Fatec, conjuntament amb la Sra. Ma. Assumpció Roset i el Sr. Josep Zalacain del Grup d’Opinió de Gent Gran, per presentar-li el document de demandes, que vam elaborar i presentar conjuntament el GOGG i FATEC, perquè des de la sindicatura ens ajudin a fer-ne difusió amb l’objectiu de que es creïn normatives legals que permetin un envelliment actiu, saludable i socialment productiu.

Cal destacar la bona acollida que ens han dispensat, on a més hem pogut tractar temes que afecten a la gent gran relacionats amb la cartera de serveis socials, i en altres les dificultats per poder aconseguir els ajuts del bo social per combatre la pobresa energètica, l’elevat costos dels serveis funeraris a Barcelona, i temes relacionats amb la vivenda i les dificultats de les persones grans per fer front als costos del llogater.

Hem acordat que seguirem en contacte per cerca respostes a les necessitats i serveis de les persones grans i buscar sortides pels mateixos.

 

sindica greuges bcn 01