Entrevista amb l’estudiant Mireia Sala

El 26 de juny de 2018, Mario Cugat, del Gabinet d’estudis, va rebre la visita de Mireia Sala, alumna de Batxillerat de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona.

Sala, juntament amb dues companyes més, està fent un treball de fi de curs consistent en analitzar les concepcions que té una persona en relació a les seves experiències viscudes.

Part de la base del treball parteix de les respostes d’un qüestionari de personalitat molt ben treballat. Es va fer entrega de diverses còpies del qüestionari per a que persones grans de la Fatec o de casals el puguin respondre, col·laborant així al treball.

Fatec va acceptar, amb molt de gust, col·laborar tan àmpliament com sigui possible, tal com fem sempre en relació a estudiants i joventut.

 

entrevista mireia sala 01

 


 

Entrevista amb l’estudiant Andrea Morales

En nom del Gabinet d’estudis, Mario Cugat es va entrevistar el 26 de juny de 2018 amb Andrea Morales, alumna de Batxillerat del Col·legi de Salesians de Sant Vicenç dels Horts.

De cara a fi de curs, realitza un treball de recerca que tracta sobre la solitud en les persones grans, i per això desitjava conèixer les activitats realitzades per la Fatec per tal de combatre aquest problema i ajudar-los a estar integrats en la societat.

Durant una completa entrevista es va parlar dels diversos tipus de maltractaments, la seva prevenció, les possibles accions legals, la importància de la denuncia anònima, les actuacions de fiscalia, etc.
Una trobada molt interessant en el marc de la constant col·laboració amb les escoles, universitats i el món de la joventut.

 

entrevista andrea morales