El passat dia 28 de setembre 2018, i per donar inici a la celebració del dia Internacional de la Gent Gran, la delegació territorial de Girona va celebrar a la població de Platja d’Aro la tradicional trobada amb els membres dels casals de la demarcació.

Van presidir l’acte el president i vicepresident de Fatec Sr. Josep Carné i Ramon Tubella, conjuntament amb els membres de la junta directiva de Girona presidits pel Sr. Figueres i Gratacós.

En els parlaments es va fer una crida a la unitat de tots els casals per poder tenir més força alhora de poder presentar les demandes i reivindicacions que ens permetin poder viure i envellir amb dignitat, com també és va fer menció al manifest de les Nacions Unides significant la importància de la Declaració Universal del Drets Humans, i per reafirmar el nostre compromís per promoure el gaudi ple i igualitari de tots els drets, com també les llibertats fonamentals de les persones d'edat.

Va concloure l'acte amb un dinar de germanor i un final de festa amb ball, tot dins d’un ambient cordial i de bona relació entre tots els assistents.

 platja daro 2018 a

 

 

platja daro 2018 b

 

 

platja daro 2018 c