FATEC ha participat a la jornada organitzada per ACRA per presentar i debatre el model de l'atenció a la dependència i la gent gran que es fa a Catalunya, que s’ha realitzat el passat 18 octubre 2018 a l’auditori Telefónica de Barcelona on hi van assistir 350 persones de diferents perfils professionals relacionats amb el model assistencial d’arreu del país, amb el propòsit de situar la persona al centre de l’atenció.

El nostre president Josep Carné ha participat en la taula rodona amb el debat obert sobre “La persona en el centre de l’atenció” conjuntament amb Federico Armenteros, president de la Fundació 26D .- Ana Urrutia directora de la Fundación Cuidados Dignos – Joan Carles Contel del departament de salut. En aquest debat va ser molt interesant la implicació dels assistents utilitzant un sistema de tele votació directa que va generar una molt bona participació.

Dins de la jornada és van presentar vuit experiències centrades en el model de ACP, que van reflectir un mapa heterogeni de bones pràctiques arreu de Catalunya. També es va produir un debat sobre el model d’inspeccions, i amb dues ponències de gran nivell sobre el mon de la Gent Gran

 

acp acra 01

 

 

acp acra 02