La FATEC va participar el passat 21 d’octubre 2018, a la festa de la Gent Gran que és va celebrar a Bell-lloc d’Urgell. La Llar de Jubilats de la població i amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones d’Edat cada any fa un homenatge als socis més gran de la entitat com a reconeixement de la feina, el compromís i la dedicació que han portat a terme durant els anys que han participat per promoure el gaudi dels jubilats del poble.

La jornada va començar amb una missa, seguit d’una exposició de fotografies aportades per tots els homenejats amb un recull de records dels anys viscut, posteriorment amb els seus familiars i amics i socis de la Llar, és va celebrar un dinar de germanor presidit pel alcalde de Bell-lloc Il·lm. Sr. Carles Palau, acompanyat d’autoritats locals i comarcals, i que conjuntament amb el president de la Llar Sr. Baptiste Torrubiano i el de la Fatec Sr. Josep Carné van ser els encarregats de lliurar el guardons a més de dirigir unes paraules a tots els presents al acte.

Cal destacar l’ambient de cordialitat i participació de tots els assistents, que van gaudir del final de festa amb una sessió de ball.

 

dia gg bell lloc 01

 

 

dia gg bell lloc 02