casals infants 02La trobada va ser motivada per la signatura del conveni de col·laboració entre les dues entitats per dur a terme el projecte Mentories, Servei de Transició a l’Autonomia. Va tenir lloc a la seu de Fatec, al carrer Casanovas, 36 de Barcelona, el dia 12 de novembre de 2018.


Van ser-hi presents:

  • Per part del Casal dels Infants .- Sra. Eli Puente, responsable de Voluntariat i Pràctiques, Sr. Hammid Benhammou, responsable Servei de Transició a l'Autonomia i Sisco Pelay responsable de Cursos.
  • Per part de Fatec.- Sr. Josep Carné, President de Fatec, Sr. Ramon Tubella vicepresident de Fatec i els Components del projecte de Mentories de Fatec.

Amb anterioritat a la signatura del conveni, els reponsables del Casal dels Infants, van exposar l'abast del projecte de Servei de Transició a l'Autonomia, dirigit a Joves Tutelats per aquest centre i centres de la Generalitat a la Ciutat de Barcelona.

Durant l'exposició per part del Sr. Hammid, es van definir els passos a seguir per a l'inici del projecte, així com un intercanvi d'idees relatives als acompanyaments d'aquests joves i les funcions dels mentors i del Centre.

Es preveu l'inici de l'activitat per a primers de gener de 2019. Amb el compromis de les parts a reunir-se, abans de l'inici d'aquesta activitat.

Es procedeix a la signatura del Conveni per les parts implicades.

 

casals infants 01

 

 

La previsió per part de Fatec

L'Objectiu d'Aquest projecte és l'Acompanyament i assessorament a persones joves que, per diferens raons, en podin haver sortit dels cicles normals de formació i treball, i és trovan amb una problemàtica de adaptació a la Societat, i necessitin ser reconduïts per que es reincorporin i s'adaptin socialment.