Amb al lema de DESIGUALTATS SOCIALS, SOLUCIONS LOCALS” la Taula del Tercer Sector Social ha realitzat els dies 21 i 22 de novembre de 2018 el seu 6è Congrés en el marc de la Farga de l’Hospitalet, on la Fatec hi ha participat amb un estand per donar a conèixer les nostres activitats, com també hem participat amb una ponència per explicar el projecte de “Mentories” que s’està portant a terme i que té com a objectiu l’acompanyament i assessorament a persones joves que per diferents raons poden haver sortit dels cicles normals de formació i treball i es troben amb una problemàtica d’adaptació a la societat, necessitant ser reconduïts perquè s’hi reincorporin i s’adaptin socialment.

El Congrés va estar inaugurat pels M.H. president Torra i Torres acompanyats de les alcaldesses de Barcelona i l’Hospitalet així com la vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, i l’acte de cloenda ens va acompanyar el H. Conseller el Homrani que va anunciar l’impuls de la llei de Concertació.

Durant els dos dies del Congrés es van realitzar unes conferencies molts importants així com unes taules de debat amb una molt bona participació.

 

6 congres taula 01

 

 

6 congres taula 02

 

 

6 congres taula 03

 

Més informació: