mort pere serra 01Perdre un amic i col·laborador actiu, empàtic i molt conegut a l’Alt Pirineu i particularment a la Seu d’Urgell i Andorra per la seva constant participació en infinitat d’activitats socials al llarg de la seva llarga vida es dolorós i FATEC rep aquest cop amb una gran sentiment de pèrdua.

Durant molts anys va ser el representat Delegat de Fatec en aquelles terres i va contribuir a fer coneguda i acceptada a l’entitat, ens va aportar noticies, idees, propostes, consells i molta participació activa en tot el que es relacionava amb les persones grans d’allà i d’arreu. Home d’humor, sovint un punt sarcàstic i sempre positiu que feia fàcil resoldre qualsevol tema, dificultat, gestió, problema sense ferir a ningú i aconseguint, al contrari, agraïment i simpatia.

Tots nosaltres, els seus companys de tants anys de Fatec, que d’alguna o altre manera hem treballat amb ell i l’hem tractat, trobant sempre l’amic obert a la conversa i a la feina, notarem una merma sensible en la nostra vida.

Va morir a la Seu d’Urgell el dia 14 de gener de 2019. Segur que descansa amb molta pau.

La FATEC vol expressar el seu condol més sincer per la pèrdua del nostre amic i Delegat de l’Alt Pirineu, Sr. Pere Serra i Alvinyà, col·laborador incansable, amb qui he tingut moltes ocasions de compartir moments de treball, projectes i il·lusions vinculats sempre a la vida social, al llarg de tots aquests anys.

Vaig tenir l’oportunitat de poder conèixer una excel·lent persona, que parlava sense embuts i deia les coses clares, i que em va fer apreciar la seva ciutat de la Seu d’Urgell, de tant que l’estimava.
Sentim molt la seva pèrdua i volem fer arribar tot el nostre suport en aquests moments tan difícils, a tota la seva família i a tots els seus amics.

 

El teu amic,
Josep M. Abella
Responsable de la Xarxa Territorial de Fatec