FATEC, ha participat el dia 12/03/19 en la jornada “Dona i Envelliment” celebrada en el Casal Municipal de Vilanova i la Geltrú, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població, dins dels actes de celebració del dia Internacional de la dona treballadora.

El president de FATEC Sr. Josep Carné ha presentat la ponència: És igual l’envelliment de les dones i del homes?. Que ha permès posar sobre la taula les desigualtats entre els uns i els altres i el paper que juguen cada un d’ells en la societat actual en que vivim.

La jornada ha estat inaugurada per la presidenta del Consell Comarcal Il·lma Sra. Glòria Garcia, i hem compartit programa amb l’especialista en Geriatria Dr. Antoni Yuste, la Psicòloga Dra. Rosa Ramírez, l’escriptora Sra. Mercè Forada, i la Sra. Maite Cayuela de la fundació Aroa. Conjuntament amb el públic assistent, que ha estat de caire intergeneracional ja que estaven present persones de totes les edats , ens ha permès fer una reflexió sobre la necessitat de tenir un envelliment amb igualtat d’oportunitats per tal de corregir les desigualtats de gènere en la vellesa.

 

dona envelliment 01

 

 

dona envelliment 02

 

 

dona envelliment 03