El dia 30 de maig de 2019, a la seu del Consell Comarcal del Bages, membres del Consell Assessor de Gent Gran del Bages i amics i companys, varen retre un homenatge de comiat de les seves activitats en tants àmbits i responsabilitats al Sr. JOAN CALS i TORRES. En nom de FATEC foren presents els president S. Josep Carné i el Sr. Mario Cugat.

Presidiren l’acte el Sr. Agustí Comas, President del Consell Comarcal i el Sr. David Agustí, Responsable de la Oficina de la Gent Gran de la Generalitat al que acompanyava la Sra. Carme Canela de dita Oficina.

El president del Consell Comarcal i el Responsable de la Oficina varen fer una glosa detallada de la vida activa com a jubilat, voluntari i responsable de institucions diverses de gent gran a la Comarca, a Manresa, als Consells Assessors de Gent Gran de Catalunya i del Bages, al Consejo Estatal de Personas Mayores i tantes activitats i participacions que l’han marcat com una de les persones referents a Catalunya sobre els temes i els interessos de les persones grans i jubilades.

Fatec s’adhereix al homenatge en tant la amplia relació i amistat personal tinguda entre l’entranyable Sr. Cals i els membres directius de la Federació.

 

homenatge 01

 

 

homenatge 02