Voluntaris de FATEC han participat en diferents actes que s’han celebrats dins del marc de Fira Gran com ha estat en la Jornada Fira Gran sobre “Els estereotips i la imatge social de les persones grans”, on la Sra. Mercè Mas ha estat present en la taula rodona conjuntament amb altres professionals del sector per debatre la imatge que tenim les persones grans dins de la societat i com el podem combatre, o modificar.

 

firagran2019 03

 

També hem participat en el debat sobre envelliment actiu on des de diverses organitzacions de àmbits diferents s’ha pogut debatre i contrastar els diversos punts de vista de com podem afrontar el canvi generacional que els que estem immersos. En aquest cas la Fatec ha estat representada per nostre president Sr. Josep Carné.

 

firagran2019 05

 

Dins del acte d’entrega dels XIX premis Fundació Firagran, s’ha premiat a la organització “Plataform Age Europe” com una entitat que promou la iniciativa a favor de la gent gran a tot Europa i per la seva lluita conta la discriminació per edat de les persones grans.

El premi, el va rebre la Sra. Nena Georgantzi com a coordinadora del grup de treball d’AGE sobre els drets humans i la discriminació, i li va lliura el mateix el Sr, Josep Carné representant la FATEC com a Entitat membre de la Plataforma Europea.

 

firagran2019 06

 

En el acte de cloenda de Fira Gran és va realitzar un homenatge als voluntaris i voluntaris de les entitats de la gent gran que van participar a la Fira i com a reconeixement de la tasca que s’està fent en favor de les persones grans.

 

firagran2019 04