El 16 de juliol 2019, s’ha donat el tret de sortida a les primeres Olimpíades de la Gent Gran de Calella, on el nostre president Sr. Josep Carné i en nom de FATEC ha fet del parlament d’inauguració, conjuntament amb el president de l’espai Caixa Sr. Josep Granyó i de l’alcaldessa de la població Il·lma. Montserrat Candini.

Aquestes Olimpíades ha estat una iniciativa sorgida de l’Espai de la Gent Gran i amb el suport de l’Ajuntament té com objectiu el de fomentar la pràctica esportiva entre les persones majors de 65 anys.
L’acte institucional s’ha realitzar en el marc incomparable del far de Calella i posteriorment conjuntament amb els atletes i voluntaris s’ha portat la torxa fins al pebeter situat a la plaça de la plaça de la Sardana on s’ha fet l’encesa per part de l’alcaldessa de Calella i l’atleta inscrit més veterà amb 89 anys.

Aquests jocs tenen previst una durada de 6 dies amb les disciplines de bitlles, escacs, natació, petanca, bàsquet, atletisme i orientació, on hi participaran més de 200 persones de Calella i de les poblacions del voltant. Les Olimpíades de la Gent Gran formen part del conjunt d’activitats que s’estan realitzant per celebrar que Calella és la primera Capital Catalana de l’Esport.

 

calella 01

 

 

calella 02

 

 

calella 03