Cada dijous del mes d’agost 2019, en l’emissora de radio Onda Cero va realitzar una tertúlia sobre temes intergeneracionals, com a experts de Gent Gran van convidar a la FATEC i ens van representar a la nostra Federació el Sr. Enric Ollé i Jaume Jané on conjuntament amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, van poder debatre temes quotidians com els jocs, les vacances, el tracte amb els avis, l’amor, la relació de parella, etc. per poder comparar com està actualment en relació a com ho feia la nostra generació.

Segons la cadena aquest programa va ser un èxit d’audiència, i s’està estudiant la possibilitat de continuar amb el mateix, per això el passat 10 de setembre es va realitzar un altre programa dins de la mateixa temàtica i en aquest cas per parlar del treball on per part de Fatec hi van participar el Srs. Ollé i Jané.

L’èxit d’aquest programa es deu al interès que desperta el temes intergeneracionals i la necessitat de poder contrastar les diferencies generacionals que es viu en la societat actual.

 

 

ondacero 01

 

 

ondacero 02