El 6 d’octubre 2019, el president de FATEC Sr. Carné, va estar invitat al acte de celebració dels 40 anys de la Federació Coordinadora de Casals i Entitats de Sabadell, que al temps va servir per fer el canvi de junta directiva.

L’acte va estar presidit per l’Alcaldessa de Sabadell Il·lma. Sra. Marta Farrés acompanyada de la Regidora de cicles de vida Sra. Sònia Sada. Ens vam aplegar al voltant de 150 persones representant als Centres de Gent Gran de la ciutat en la seu del Casal Cívic de Sabadell Gràcia on vam poder acomiadar a la presidenta sortint Sra. Teresa Serarols i donar la benvinguda a la presidenta entrant Sra. Mª Rosa Mota.
En els parlaments es va reconèixer la feina feta, el treball i l’esforç realitzat per la junta sortint com també és va animar a continuar treballant amb la nova junta perquè les entitats i centres de gent gran de Sabadell i de la resta del territori fem pinya a fi de que les nostres peticions i reivindicacions ens permetin aconseguir que els grans puguem viure i envellir amb dignitat.
La jornada va concloure amb un dinar de germanor i va acabar amb una sessió de ball per tothom, amb un ambient entranyable i emotiu.

FedCoordSabadell 1

FedCoordSabadell 2