La FATEC i en el seu nom el nostre president Josep Carné, va estar invitat el 13 d’octubre 2019, a l’acte de celebració del dia de la Gent Gran a Bell-lloc d’Urgell, on s’aprofita l’oportunitat per rendir homenatge a les persones que complien 80 anys.

Va ser una trobada molt emotiva en la que les persones homenatjades conjuntament amb les seves famílies, i amics en general van gaudir de la festa compartint records i anècdotes de les èpoques viscudes.
L’acte va estar presidit per Il·lm. alcalde de Bell-lloc Sr. Ramon Consola, el Il·lm. president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell Sr. Rafel Panadés i el propi president de la FATEC que conjuntament amb el president de la Llar Sr. Baptiste Torrubiano van ser els encarregats del lliurament del guardons, a més de dirigir unes paraules a tots els presents al acte.
Cal destacar l’ambient de cordialitat i participació de tots els assistents, a la jornada que va començar amb una missa, i desprès amb una exposició de fotografies de records de tots els homenatjats, i que va concloure amb un dinar de germanor i una sessió de ball.

diaGentGran Bell lloc 1

diaGentGran Bell lloc 2