La FATEC ha estat convidada a participar a la commemoració del dia de la Gent Gran que s’ha celebrat a la ciutat de Bellvís el 22 setembre 2019.

L’acte va estar organitzat per l’Esplai de Gent Gran del poble, amb el suport de l’Ajuntament, i s’aprofita aquest dia per rendir homenatge a les persones que complien 82 i 83 anys.
La jornada va estar presidida per il·lm. alcalde de Bellvís i president de la Diputació de Lleida, Sr. Joan Talarn, el il·lm. president del Consell comarcal del Pla d’Urgell, Sr. Rafael Panadés, i el president de FATEC, Sr. Josep Carné, que precedits per les paraules de salutació del president de l’Esplai, Sr. Antonio Sans, van fer els seus parlaments i van ser els encarregats de lliurar els guardons a les persones homenejades com a reconeixement a la seva trajectòria.
La festa va començar amb una missa i va acabar amb el dinar de germanor, on hi van assistir més de 300 persones entre familiars i amics que acompanyaven a les persones homenejades, amb un ambient de cordialitat i emoció.

 

Festa de l gent gran Bellvis1

Festa de la gent gran Bellvis2

Festa de la gent gran Bellvis3