En el Teatre Amaya de Madrid, el passat 16 de novembre 2019, es va celebrar la IV gala d’entrega de premis de la Fundació Domus Vi.
Aquests guardons tenen l'objectiu de reconèixer el compromís social, les iniciatives, i els projectes d'associacions de gent gran, professionals de sector sociosanitari, institucions, mitjans de comunicació i centres educatius, en favor de les persones en situació de dependència, discapacitat i / o salut mental, de manera que reforcin els valors d'empatia, enteniment, respecte, generositat i agraïment cap a aquestes persones, cal destacar que aquest any s’han presentat 160 inicitives.
Per part de FATEC hi va assistir-hi el nostre president Sr. Josep Carné com a membre del jurat per decidir quin son els projectes premiats, a més de participar en el lliurament als guardonats.
Les categories presentades en aquesta edició han estat:
• Escoles Primària i Secundària, els nostres avis
• Batxillerat-Formació Professional a el millor treball o projecte d'investigació sobre les persones grans o en situació de dependència.
• Col·lectiu de Gent Gran. Gent gran activa i solidàries
• Professionals de sector a la Millor Pràctica en la Cura de Persones
• Mitjans de Comunicació: Rigor i sensibilitat cap a les persones grans i / o en situació de dependència
• Professionals Domus Vi. Millor pràctica en la cura de persones
• Premi Especial a la Innovació en el sector sociosanitari
• Degans a una activa i fructífera trajectòria vital, que van ser atorgats a
La periodista i membre del Comitè Editorial de 65ymás, Rosa Maria Calaf i l'empresari gallec, president de el grup corporatiu GES i actual president del Celta de Vigo, Carlos Mouriño Atanes.
Cal destacar que en el transcurs de la gala es va donar a conèixer els destinataris de la donació fruit de la iniciativa solidària “quilometres per recordar” que coincidint amb el dina mundial de l’Alzheimer, la fundació Domus Vi va animar a tothom a sumar quilòmetres per convertir-los en euros. Aquest anys s’ha arribat a 200.000 quilometres i la participació de 5.000 persones, i es va fer entrega d’un xec de 5.000 euros a la Fundació Pasqual Maragall i un altre a la Fundació d’Investigació Marquès de Valdecilla, per dedicar-los a la investigació per la lluita contra l’Alzheimer
A l’acte i van estar present més de 600 persones de tots els àmbits: assistencials, residencials, educatiu, salut, periodístic, etc., amb un ambient de cordialitat i participació, que va tenir com a mestre de cerimònia la humorista Sara Escudero a més de gaudir d’unes bones actuacions musicals i teatrals.

domusVi 1

domusVi 2

domusVi 3