Per celebrar que el dia 5 de desembre es el dia Internacional del Voluntariat, ens hem reunit en el marc del Museu de les Aigües de Cornella del Llobregat un bon nombre de Entitats i Persones que formem part del teixit del associacionisme i el voluntariat de Catalunya que treballem amb l’objectiu de ser la veu crítica contra la desigualtat social i amb el lema “l’ADN que ens uneix”.
A part dels parlaments protocol·laris realitzats per les autoritats, s’ha realitzat un teatre fòrum amb el títol –avui ets el protagonista- en la que hi han fet participar als assistents, també s’ha lliurat el premi Lluis Martí
Aquest acte ens ha permès reflexionar del que representa fer de voluntari i aquí hi ha la proposta que des de FATEC estem impulsant i és que fer de voluntari ens pot ajudar a tenir una millor salut física, mental i social, que no hi ha edat ni limitacions per fer-se voluntari, tots hi tenim cabuda, i als més grans segur que ens pot ajudar a perllongar la nostra autonomia personal.
Els voluntaris no esperem cap recompensa només esperem un simple "Gràcies" i veure un somriure al rostre de algú. La millor recompensa és sentir-se apreciat per haver ajudat a algú.
Hem de pensar que no tenim a les nostres mans la solució als problemes que ens envolten, però davant aquests problemes, tenim les nostres mans.
A LA FATEC OS ESPEREM !!!

DiaVoluntariat 01

DiaVoluntariat 02

DiaVoluntariat 03