La FATEC ha participat en el reportatge de TVE “la burocràcia digital” que s’ha emès en el Telediario nit a nivell nacional i també a l’informatiu de TVE Catalunya del 9/2/2021, on hem pogut aportar el nostre punt de vista de com veiem la burocràcia digital per poder realitzar tràmits en les administracions publiques.

El reportatge s’ha centrat en l’exemple de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, que desprès de quasi un any de l’inici de la pandèmia, aquest organisme no dona cita prèvia a nivell presencial sinó que tot s’ha de tramitar a nivell telemàtic. En aquest organisme es gestionen les pensions de jubilació i viudetat on s’ha d’atendre a persones grans que sovint no tenen formació ni coneixements per poder-ho resoldre a través d’Internet.

Aquest exemple creiem que és extrapolable a d’altres administracions al que fa es que converteix en dependent a persones que no en son, tanmateix deixant constància de que la bretxa digital de les persones grans en una evidencia a la que cal aportar-hi solucions.

Per veure el reportatge cliqui aquí

 

 

burocracia1