Com a continuació de la trobada que vam mantenir el passat 27 de gener, aquest 16 de març 2021 ens hem tornat a reunir 45 representant de Casals i entitats de gent gran de Catalunya per poder tractar aquests tres punts.

1.- Presentar les gestions que s'han fet des de FATEC amb l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, per fer arribar una carta a tots els Ajuntaments de Catalunya demanant ajuda i suport per poder reprendre les activitats en els centres de gent gran de cada Municipi.

2.- La Llar de Jubilats de Roda de Barà i el Casal municipal del baix Guinardó de Barcelona, ens han fet una exposició de les activitats que estan portant a terme, de com ho estan vivint i gestionant, que ha permès generar un intercanvi d'experiències, amb la resta de participants. S'ha considerat adient que en cada trobada un parell de Centres puguin exposar les seves bones pràctiques que puguin servir d'exemple per aplicar-les a d'altres Centres.

3. - Per concloure la jornada el Dr. Luis Carlos Urbiztondo, com a cap de Servei de Medicina Preventiva del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ens ha fet una magnífica exposició de tot al que cal saber sobre les vacunes de la COVID19, i ens ha permès poder transmetre-li els dubtes, inquietuds i preocupacions que tenim al respecte.

L'opinió generalitzada de la trobada ha estat molt positiva, ja que ens ha donat peu a conèixer-nos millor i el fet de poder interactuar entre la diversitat d'opinions, creiem que ens pot ajudar a planificar i lluitar plegats per aconseguir un futur millor.

 

reunioCasals1

 

reunioCasals3reunioCasals2