En el programa de radio “la Ciutat” de ONDA CERO Barcelona, del dia 7/04/2021, la periodista Mónica Günther, per parlar sobre Edatisme ha invitat al Sr. Josep Carné i Enric Ollé de FATEC, per poder debatre sobre la necessitat de que la societat entengui que existeixen accions discriminatòries per raó d’edat vers les persones grans, i que ho podem trobar al sistema legal, en els mitjans de comunicació, en la prestació d’atenció a la salut, com en la economia, entre altres moltes àrees, El programa ens ha permès també poder transmetre la demanda a les AAPP perquè creïn lleis, politiques i practiques per evitar aquest prejudicis per raó d’edat.

Volem agrair a Onda Cero que de forma periòdica dediqui un programa amb el títol la “veu de l’experiència”, per poder donar veu als més grans, que formen part d’un grup d’edat que en molt casos som invisible davant la societat.

Podeu escoltar l’àudio del programa (la intervenció de FATEC comença al minut 51 aproximadament) en el següent enllaç https://www.ondacero.es/......

 

presentadoraOndaCero