El 27 maig 2021 vam mantenir una reunió amb l'Àrea Tècnica de Proximitat i de Seguretat Ciutadana (ATPROX) de la PG-ME (Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra) i la FATEC a fi de donar-nos la possibilitat de treballar de manera conjunta per prevenir i millorar la seguretat de les persones grans.

En la reunió hi van assistir per part dels Mossos, la Inspectora Montserrat Escudé com a cap ATPROX i el sotcap Sergi Martínez, junt al mosso Carlos Domingo membre del Grup Central de Proximitat i Relacions a la Comunitat  i per part de FATEC, el president i vicepresident Josep Carné i Ramon Tubella.

Vàrem acordar donar continuïtat a tot el treball que s’està realitzant entre les dues entitats des de l’any 2010 i continuar amb la col·laboració mútua d’ambdues organitzacions.

A més a més, ens vam comprometre a buscar i proporcionar referents territorials per tenir contactes directes amb les Oficines de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra. També ens faran arribar tota aquella informació que considerin rellevant pel col·lectiu de persones grans i ens donaran consells per evitar i prevenir “Fake News”.

Voldríem esmentar que, la PG-ME s’ha ofert a través de l’ATPROX a tenir un canal d’informació amb la FATEC per tal de donar suport a les necessitats que puguin sorgir i fer-los arribar informació del seu interès, I, finalment, destacar que la PG-ME es va comprometre a participar en les trobades periòdiques entre la FATEC i els Casals per transmetre’ns directament consells de prevenció i per posar a la nostra disposició tots els canals de comunicació que la PM-ME ofereix a la ciutadania amb contactes directes, profitosos i segurs.

 

v3mossosfatec1