silver1

Al espai Fira de Madrid IFEMA s’ha celebrat unes jornades dins del marc de “Vida Silver” del 25 al 27 novembre 2021, per poder debatre quines son les principals preocupacions i prioritats de la generació Silver per poder CONSTRUIR FUTUR.

En una de les sessions per tractar temes de salut sota el títol de COM VIURE MÉS I MILLOR: BENESTAR I QUALITAT DE VIDA, ha estat presidida i moderada pel nostre president Sr. Josep Carné i vicepresident de CEOMA per poder debatre els reptes i tendències en salut, així com la importància de l’alimentació saludable, i l’exercici físic, la prevenció del deteriorament cognitiu, i com poder aprofitar al màxim les oportunitats per poder gaudir d’una bona salut per disposar d’un entorn social i favorable.

Els participants d’aquesta taula de debat han estat:

• D. Josep Carné – President de FATEC i vicepresident de CEOMA
• D. Daniel Gil, Director de Comunicació Externa, de Novartis
• Dr. Esteban Pérez Almeida, cap mèdic de la cadena COPE
• D. Luis Cerro, Director de Clients Hipermercats Carrefour Espanya

 

Durant la jornada s’ha pogut fer un repàs sobre les necessitats de les persones grans que ens permetin viure en millor qualitat de vida i les contribucions en les que hi estant treballant els representants de la taula de debat. Cal destacant les aportacions en la millora de la cronicitat de les malalties de les persones gran que realitza Novartis; com per l’altra banda els consells que en temes de salut que des de la Cope estant duent a terme per transmetre’ls a les persones de la generació Silver; també cal destacar les iniciatives que a pres la cadena Carrefour de com està reforçant les accions per atendre i aconsellar els seus clients en temes d’alimentació saludable en especial a les persones grans.

Tanmateix és va tractar i debatre temes generals sobre les necessitat d’aconseguir més implicacions de les AAPP de tots els nivells (estatals – nacionals – locals) per donar resposta al canvi generacional en que estem inmersos, i com les persones grans ens hem d’auto convèncer per fer aportacions que ens permeti construir un futur que ens garanteixi l’exercici dels drets humans per convertir-nos en actors de ple dret dins la Societat, que ens permeti una vida sense discriminacions per raó d’edat.