6TrobadaCasals

 

 

 

 


El 1 de desembre 2021, s’ha celebrat la 6è trobada de Casals en la que una cinquantena d’Entitats de Gent Gran hem pogut compartir i debatre les diferents preocupacions, inquietuds i propostes sobre la situació que ens toca viure en aquest moment on la pandèmia sembla que no remet.

Uns dels objectius de la nova junta directiva de FATEC, és la de donar a conèixer en que consisteixen les activitats, programes i projectes en els que s’està treballant, i en aquesta ocasió ho hem fet per parlar del “Bloc Testamentari” on el nostre especialista en temes legals Sr. Enrique Peidro ha fet una exposició de com hem de deixar los coses pensant en la part final de la vida relatiu a testament de bens, testament vital o document de darreres voluntats, com també de la donació de poder en previsió de cas d’incapacitat.

En l'espai creat perquè els Centres de Gent Gran del territori puguin donar a conèixer tot allò en el que estan treballant per compartir experiències i projectes i han estat l’Associació de Gent Gran de Rubí i Casal de la Gent gran de Calaf que ens han explicat les principals accions que porten a terme així com quines son les principals preocupacions .

En aquesta mateixa jornada la Dra. en Biologia Sra. Màrian Navarro, ens ha ofert la xerrada Natura és Salut amb l’objectiu sensibilitzar-nos de la importància de no fer malbé els ecosistemes naturals i de l’important que és que cada un de nosaltres puguem fer petites aportacions per millorar el planeta i la qualitat de vida, pensant en especial que pot beneficiar als nostres descendents per deixar-los un futur millor.

Aquesta jornada ens ha donat peu a poder comentar, debatre i analitzar les principals preocupacions que afecten a la gent gran i als Centres en els que col·laborem, en especial en el tema de la pandèmia i com podem reprendre la socialització amb garanties de seguretat.

 

 

6TrobadaCasals2 6TrobadaCasals3