tvxarxa 1 tvxarxa 2 tvxarxa 3
 
 

 

El 17 de febrer 2022, vam estar invitats a participar en el programa de TV “FET A MIDA” en la Xarxa de Comunicació Local, que és una plataforma multimèdia que actualment proporciona  continguts i serveis a 51 televisions i 147 ràdios de proximitat del país, i aporta valor afegit a través del treball en xarxa.

En aquest programa hem parlar de la bretxa digital de les persones grans i en especial de la dificultat que ens trobem per dur a terme els tràmits finances davant les limitacions d’atenció personalitzada i el tancament d’oficines bancaries. Ho hem pogut fer conjuntament amb la Directora de Societat Digital Sra. Joana Barbany del departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori.

Aquest programa ens ha donat l’oportunitat de poder aportar el nostre punt de vista de la situació que provoca la manca generalitzada de coneixements digitals, les propostes de millora que estem demanant, així com comentar les propostes de possibles solucions que s’estan apuntant des de diferents AAPP i que ha donat peu a poder manifestar que FATEC estem en contra de que es destini fons públics per aportar solucions a un problema que creiem que ha d’estar resolt per la pròpia banca com a entitat que tot i ser de caràcter mercantil privat, no deixen de ser també, entitats de servei públic amb tot el que això significa i els obliga.

Es pot seguir el programa en el següent enllaç i l’espai referit a la bretxa digital a partir del minut 20’.

https://www.alacarta.cat/fetamida/capitol/fet_a_mida_17022022