65ymasEntrevistaJC

 

Va ser el març del 2019 quan un grup de periodistes es van unir per crear el diari digital “65YMAS” amb l’objectiu de donar veu a les persones grans i poder comptar amb l’assessorament dels seus continguts a través de les associacions de persones grans de tot l’Estat.

Així mateix aquest mitja té la vocació de trencar la invisibilitat de la gent gran; com el de crear un vincle entre aquestes persones, les associacions i entitats que les representen, i posar en valor les capacitats d'un sector creixent que cap societat no es pot permetre el luxe de desaprofitar.

Per aconseguir aquest objectius s’ha creat un Comitè Assessor en el que FATEC en forma part amb la persona del president Josep Carné, juntament amb altres 13 associacions que representes a mes de 5 milions de persones.

65YMAS, ha aconseguit en només dos anys en posicionar-se com un diari de referencia de les persones grans, on son més de 8 milions de persones al mes que el llegeixen.

En el numero del el 2 de maig 2022 han publicat una entrevista per parlar de FATEC, que la podeu llegir en el link següent:

Entrevista FATEC de 65YMÁS