bretxa ERCLa FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya), com entitat de referencia de la gent gran a Catalunya, en resposta a un sentiment generalitzat sobre el descontent amb el serveis que rebem per part de les entitats financeres com també de les Administracions Públiques, i companyies de serveis essencials, la gent gran en especial ens sentim exclosos socialment, degut al rapidíssim procés de transició de la tecnologia.

Per tot això creiem que des de els Poders Públics s’ha d’avançar amb determinació vers un bon tracte a les persones usuàries dels serveis, i vers la satisfacció dels professionals que els donen.

Per fer aquesta demanda el passat 21 setembre 2022 els Srs. Ollé, Schwartz i Maestre de FATEC ens hem reunit amb els diputats d’ERC Sr. Bertomeu Compte i Sra. Najat Driouech, a fi que ens ajudin a trobar respostes que ens permetin ajudar a totes aquestes persones que tenim problemes, aportant millores en les aplicacions, facilitar la formació, i un bon acompanyament.

Bon resultat de la trobada amb el compromís de seguir parlar-ne i incloure’ns en una partida de Vicepresidència per la formació digital de les persones grans, creant una certa complicitat per parlar-ne amb els altres grups polítics.